№
з/п
|
Район (місто)
|
Найменування ДНЗ
|
Адреса місця розташування
|
Перелік лабораторних
та інструментальних досліджень, кількість досліджень, проб
|
Терміни відвідувань (візитів)
|
Кратність моніторин-гових відвідувань (візитів)
|
1
|
Ічнянський
|
Ічнянський
ДНЗ №1
|
м. Ічня, вул Чернігівська, 24
|
Вода питна на м/б показники – 1;
Вода питна на сан-хім. показники – 1;
Освітленість - 9,
Мікроклімат – 9;
Харчова продукція на м/б показники – 2,
Термічна обробка страв – 1 проба;
Овочі на залишок нітратів – 1 проба;
Змиви на наявність ЛКП - 20;
Раптові обстеження персоналу на носійство збудників кишкових інфекцій
Пісок з ігрового майданчика:
- на м/б показники1 ;
- паразитол. показники – 1 .
Виявлення носіїв менінгококової інфекції та дифтерії
|
ІІІ-IV квартал
|
1 р/рік
|
2
|
Ічнянський
|
Ічнянський
ДНЗ №2
|
м. Ічня, вул Нікольська, 12
|
Вода питна на м/б показники – 1;
Вода питна на сан-хім. показники – 1;
Освітленість - 9,
Мікроклімат – 9;
Харчова продукція на м/б показники – 2,
Термічна обробка страв – 1 проба;
Овочі на залишок нітратів – 1 проба;
Змиви на наявність ЛКП - 20;
Раптові обстеження персоналу на носійство збудників кишкових інфекцій
Пісок з ігрового майданчика:
- на м/б показники-1 ;
- паразитол. показники – 1 .
Виявлення носіїв менінгококової інфекції та дифтерії
|
ІІІ-IV квартал
|
1 р/рік
|
3
|
Ічнянський
|
Ічнянський
ДНЗ №3
|
м. Ічня, вул Тарновських, 29
|
Вода питна на м/б показники – 1;
Вода питна на сан-хім. показники – 1;
Освітленість - 9,
Мікроклімат – 9;
Харчова продукція на м/б показники – 2,
Термічна обробка страв – 1 проба;
Овочі на залишок нітратів – 1 проба;
Змиви на наявність ЛКП - 20;
Раптові обстеження персоналу на носійство збудників кишкових інфекцій
Пісок з ігрового майданчика:
- на м/б показники-1 ;
- паразитол. показники – 1 .
Виявлення носіїв менінгококової інфекції та дифтерії
|
ІІІ-IV квартал
|
1 р/рік
|
4
|
Ічнянський
|
Ічнянський
ДНЗ №5
|
м. Ічня, вул Трудова, 16
|
Вода питна на м/б показники – 1;
Вода питна на сан-хім. показники – 1;
Освітленість - 9,
Мікроклімат – 9;
Харчова продукція на м/б показники – 2,
Термічна обробка страв – 1 проба;
Овочі на залишок нітратів – 1 проба;
Змиви на наявність ЛКП - 20;
Раптові обстеження персоналу на носійство збудників кишкових інфекцій
Пісок з ігрового майданчика:
- на м/б показники-1 ;
- паразитол. показники – 1 .
Виявлення носіїв менінгококової інфекції та дифтерії
|
ІІІ-IV квартал
|
1 р/рік
|
5
|
Ічнянський
|
Парафіївський ДНЗ №1
|
смт. Парафіївка,
|
Вода питна на м/б показники – 1;
Вода питна на сан-хім. показники – 1;
Освітленість - 6,
Мікроклімат – 6;
Харчова продукція на м/б показники – 2,
Термічна обробка страв – 1 проба;
Овочі на залишок нітратів – 1 проба;
Змиви на наявність ЛКП - 20;
Раптові обстеження персоналу на носійство збудників кишкових інфекцій
Пісок з ігрового майданчика:
- на м/б показники-1 ;
- паразитол. показники – 1 .
|
ІІІ-IV квартал
|
1 р/рік
|
6
|
Ічнянський
|
Парафіївський ДНЗ №2
|
смт. Парафіївка
|
Вода питна на м/б показники – 1;
Вода питна на сан-хім. показники – 1;
Освітленість - 6,
Мікроклімат – 6;
Харчова продукція на м/б показники – 2,
Термічна обробка страв – 1 проба;
Овочі на залишок нітратів – 1 проба;
Змиви на наявність ЛКП - 20;
Раптові обстеження персоналу на носійство збудників кишкових інфекцій
Пісок з ігрового майданчика:
- на м/б показники-1 ;
- паразитол. показники – 1 .
|
ІІІ-IV квартал
|
1 р/рік
|
7
|
Ічнянський
|
Южненський
ДНЗ
|
с. Южне
|
Вода питна на м/б показники – 1;
Вода питна на сан-хім. показники – 1;
Освітленість - 6,
Мікроклімат – 6;
Харчова продукція на м/б показники – 2,
Термічна обробка страв – 1 проба;
Овочі на залишок нітратів – 1 проба;
Змиви на наявність ЛКП - 20;
Пісок з ігрового майданчика:
- на м/б показники-1 ;
- паразитол. показники – 1 .
|
ІІІ-IV квартал
|
1 р/рік
|
8
|
Ічнянський
|
Іваницький
ДНЗ
|
с. Іваниця
|
Вода питна на м/б показники – 1;
Вода питна на сан-хім. показники – 1;
Освітленість - 9,
Мікроклімат – 9;
Харчова продукція на м/б показники – 2,
Термічна обробка страв – 1 проба;
Овочі на залишок нітратів – 1 проба;
Змиви на наявність ЛКП - 20;
Раптові обстеження персоналу на носійство збудників кишкових інфекцій
Пісок з ігрового майданчика:
- на м/б показники-1 ;
- паразитол. показники – 1 .
|
ІІІ-IV квартал
|
1 р/рік
|
9
|
Ічнянський
|
Петрушівський ДНЗ
|
с. Петрушівка
|
Вода питна на м/б показники – 1;
Вода питна на сан-хім. показники – 1;
Освітленість - 6,
Мікроклімат – 6;
Харчова продукція на м/б показники – 2,
Термічна обробка страв – 1 проба;
Овочі на залишок нітратів – 1 проба;
Змиви на наявність ЛКП - 20;
Пісок з ігрового майданчика:
- на м/б показники-1 ;
- паразитол. показники – 1 .
|
ІІІ-IV квартал
|
1 р/рік
|
10
|
Ічнянський
|
Гужівський
ДНЗ
|
с. Гужівка
|
Вода питна на м/б показники – 1;
Вода питна на сан-хім. показники – 1;
Освітленість - 6,
Мікроклімат – 6;
Харчова продукція на м/б показники – 2,
Термічна обробка страв – 1 проба;
Овочі на залишок нітратів – 1 проба;
Змиви на наявність ЛКП - 20;
Пісок з ігрового майданчика:
- на м/б показники-1 ;
- паразитол. показники – 1 .
|
ІІІ-IV квартал
|
1 р/рік
|
11
|
Ічнянський
|
Крупичпільський
ДНЗ
|
с. Крупичполе
|
Вода питна на м/б показники – 1;
Вода питна на сан-хім. показники – 1;
Освітленість - 6,
Мікроклімат – 6;
Харчова продукція на м/б показники – 2,
Термічна обробка страв – 1 проба;
Овочі на залишок нітратів – 1 проба;
Змиви на наявність ЛКП - 20;
Пісок з ігрового майданчика:
- на м/б показники-1 ;
- паразитол. показники – 1 .
|
ІІІ-IV квартал
|
1 р/рік
|