№
з/п
|
Район (місто)
|
Наймену-вання
|
Адреса місця розташування
|
Перелік лабораторних
та інструментальних досліджень, кількість досліджень, проб
|
Терміни відвідувань (візитів)
|
Кратність моніто-рингових відвідувань (візитів)
|
1
|
Ічнянський
|
Дружбинська ЗОШ
|
смт. Дружба,
вул. Стадіонна, 5
|
Вода питна на м/б та показники – 1;
Вода питна на сан-хім. показники – 1;
Освітленість - 15 ;
Мікроклімат – 15;
Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;
Термічна обробка готових страв – 1 проба;
Змиви на наявність ЛКП – 20
Раптові обстеження персоналу харчоблоку на носійство збудників кишкових інфекцій
|
ІІІ-IV квартал
|
1 р/рік
|
2
|
Ічнянський
|
Ічнянська гімназія ім. Васильченка
|
м.Ічня,
вул. Б.Хмельницького, 6
|
Вода питна на м/б та показники – 1;
Вода питна на сан-хім. показники – 1;
Освітленість - 15 ;
Мікроклімат – 15;
Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;
Термічна обробка готових страв – 1 проба;
Змиви на наявність ЛКП – 20
Раптові обстеження персоналу харчоблоку на носійство збудників кишкових інфекцій
Виявлення носіїв менінгококової інфекції та дифтерії
|
ІІІ-IV квартал
|
1 р/рік
|
3
|
Ічнянський
|
Ічнянська ЗОШ
№1
|
м. Ічня,
вул. Бунівка, 5
|
Вода питна на м/б та показники – 1;
Вода питна на сан-хім. показники – 1;
Освітленість - 15 ;
Мікроклімат – 15;
Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;
Термічна обробка готових страв – 1 проба;
Змиви на наявність ЛКП – 20
Раптові обстеження персоналу харчоблоку на носійство збудників кишкових інфекцій
Виявлення носіїв менінгококової інфекції та дифтерії
|
ІІІ-IV квартал
|
1 р/рік
|
4
|
Ічнянський
|
Ічнянська ЗОШ
№3
|
м. Ічня,
вул. Героїв Крут, 2
|
Вода питна на м/б та показники – 1;
Вода питна на сан-хім. показники – 1;
Освітленість - 15 ;
Мікроклімат – 15;
Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;
Термічна обробка готових страв – 1 проба;
Змиви на наявність ЛКП – 20
Раптові обстеження персоналу харчоблоку на носійство збудників кишкових інфекцій
Виявлення носіїв менінгококової інфекції та дифтерії
|
ІІІ-IV квартал
|
1 р/рік
|
5
|
Ічнянський
|
Ічнянська ЗОШ
№4
|
м. Ічня,
вул. Травнева, 45
|
Вода питна на м/б та показники – 1;
Вода питна на сан-хім. показники – 1;
Освітленість - 15 ;
Мікроклімат – 15;
Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;
Термічна обробка готових страв – 1 проба;
Змиви на наявність ЛКП – 20
Раптові обстеження персоналу харчоблоку на носійство збудників кишкових інфекцій
Виявлення носіїв менінгококової інфекції та дифтерії
|
ІІІ-IV квартал
|
1 р/рік
|
6
|
Ічнянський
|
Гужівська ЗОШ
|
с. Гужівка,
вул. Шкільна, 26
|
Вода питна на м/б та показники – 1;
Вода питна на сан-хім. показники – 1;
Освітленість - 15 ;
Мікроклімат – 15;
Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;
Термічна обробка готових страв – 1 проба;
Змиви на наявність ЛКП – 20
Раптові обстеження персоналу харчоблоку на носійство збудників кишкових інфекцій
|
ІІІ-IV квартал
|
1 р/рік
|
7
|
Ічнянський
|
Дорогинський
НВК
|
с. Дорогинка,
вул. Набережна, 3
|
Вода питна на м/б та показники – 1;
Вода питна на сан-хім. показники – 1;
Освітленість - 15 ;
Мікроклімат – 15;
Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;
Термічна обробка готових страв – 1 проба;
Змиви на наявність ЛКП - 20
|
ІІІ-IV квартал
|
1 р/рік
|
8
|
Ічнянський
|
Іржавецька ЗОШ
|
с. Іржавець,
вул. Шевченка, 69
|
Вода питна на м/б та показники – 1;
Вода питна на сан-хім. показники – 1;
Освітленість - 15 ;
Мікроклімат – 15;
Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;
Термічна обробка готових страв – 1 проба;
Змиви на наявність ЛКП - 20
|
ІІІ-IV квартал
|
1 р/рік
|
9
|
Ічнянський
|
Крупичпільська ЗОШ
|
с.Крупичполе,
|
Вода питна на м/б та показники – 1;
Вода питна на сан-хім. показники – 1;
Освітленість - 15 ;
Мікроклімат – 15;
Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;
Термічна обробка готових страв – 1 проба;
Змиви на наявність ЛКП - 20
|
ІІІ-IV квартал
|
1 р/рік
|
10.
|
Ічнянський
|
Парафіївська ЗОШ
|
смт. Парафіївка
|
Вода питна на м/б та показники – 1;
Вода питна на сан-хім. показники – 1;
Освітленість - 15 ;
Мікроклімат – 15;
Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;
Термічна обробка готових страв – 1 проба;
Змиви на наявність ЛКП – 20
Раптові обстеження персоналу харчоблоку на носійство збудників кишкових інфекцій
|
ІІІ-IV квартал
|
1 р/рік
|
11
|
Ічнянський
|
Южненська ЗОШ
|
с. Южне
|
Вода питна на м/б та показники – 1;
Вода питна на сан-хім. показники – 1;
Освітленість - 15 ;
Мікроклімат – 15;
Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;
Термічна обробка готових страв – 1 проба;
Змиви на наявність ЛКП - 20
|
ІІІ-IV квартал
|
1 р/рік
|
12
|
Ічнянський
|
Іваницька ЗОШ
|
с. Іваниця
|
Вода питна на м/б та показники – 1;
Вода питна на сан-хім. показники – 1;
Освітленість - 15 ;
Мікроклімат – 15;
Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;
Термічна обробка готових страв – 1 проба;
Змиви на наявність ЛКП - 20
|
ІІІ-IV квартал
|
1 р/рік
|