Ічнянське РЛВ Борзнянського МВ ДУ " Чернігівський ОЛ...


Вітаю Вас Гість | RSS
Санепідемслужба
Документація
Забезпечення досту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Файли » Оперативна інформація » Лабораторні дослідження за тиждень

Моніторингові дослідження за 2017рік
12.01.2018, 09:54

За 12 місяців 2017року лабораторією Ічнянського РЛВ, згідно плану моніторингових досліджень, проводились лабораторні обстеження:

Лабораторно обстежувались 1 ЛПЗ:

  • - вода питна:
  • - мікробіологічні показники - 4 проб без відхилень
  • - санітарно-хімічні показники – 2 проби без відхилень;

Інструментальні вимірювання:

параметри мікроклімату – 30 вимірювань без відхилень;

освітлення - 10 вимірювань без відхилень;

Харчова продукція на мікробіологічні показники – 4 проби без відхилень;

Овочі на ієрсинії – 4 зразка ієрсинії не виявлено;

Централізоване водопостачання:

  • - мікробіологічні показники - 53 проби ,без відхилень,
  • - санітарно-хімічні показники – 51 проба, з відхиленням 2 проби, що становить 3,9%.

Децентралізоване водопостачання:

  • - мікробіологічні показники - 27 проб, без відхилень,
  • - санітарно-хімічні показники – 27 проб, з відхиленям 6 проб, що становить 22,2%.

Грунт:

  • - мікробіологічні показники - 34 проб, без відхилень,

- санітарно-хімічні показники – 6 проб, без відхилень.

Обстежено лабораторно 23 табори з денним перебуванням на базі ЗОШ:

  • - вода питна:
  • - мікробіологічні показники - 23 проби, без відхилень,
  • - санітарно-хімічні показники – 23 проби, з відхиленям 3 проби, що становить 13,04%.
  • - термічна обробка страв - 5 без відхилень
  • - бактеріологічного забруднення готових страв - 10 без відхилень
  • - змивів з обладнання, одягу та рук працівників – 220, з відхиленям 3 проби, що становить 1,3%.

Обстежено лабораторно 24 ЗОШ:

  • - вода питна:
  • - мікробіологічні показники - 24 проби без відхилень,
  • - санітарно-хімічні показники – 24 проби, з відхиленням 3 проби, що становить 12,5%.
  • - термічну обробку страв - 12 проби без відхилень
  • - бактеріологічне забруднення готових страв - 24 проби без відхилень
  • - змиви з обладнання, одягу та рук працівників – 240, з відхиленням 3, що становить 1,25%.

інструментальні вимірювання:

  • - параметри мікроклімату – 180 вимірювання без відхилень;
  • - освітлення - 180 вимірювань без відхилень.

Обстежено лабораторно 11 ДНЗ:

  • - вода питна:
  • - мікробіологічні показники - 11 проб, без відхилень,
  • - санітарно-хімічні показники – 11 проб, з відхиленям 1 проба, що становить 9%.
  • - термічна обробка страв - 11 без відхилень
  • - бактеріологічного забруднення готових страв - 22 без відхилень
  • - змивів з обладнання, одягу та рук працівників – 220, з відхиленням 4, що становить 1,8%.
  •  
  • - овочі на вміст нітратів – 11 без відхилень

інструментальні вимірювання:

  • - параметри мікроклімату – 81 вимірювання без відхилень;
  • - освітлення - 81 вимірювань без відхилень

грунту (піску) :

  • - на мікробіологічні показники – 11 без відхилень
  • - на паразитологічні показники – 11 без відхилен

закладів соціального забезпечення

Крупичпільське стаціонарне відділення територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг):

  • - вода питна:
  • - мікробіологічні показники - 1 проба без відхилень;
  • - санітарно-хімічні показники – 1 проба без відхилень;

Інструментальні вимірювання:

- параметри мікроклімату - 9 вимірювань без відхилень;

- освітленність – 6 вимірювань без відхилень;

Харчові продукти на мікробіологічні показники – 2 проби без відхилень;

 

 

 

 

 

 

Категорія: Лабораторні дослідження за тиждень | Додав: Адмін
Переглядів: 93 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Корисні лінки
Оперативна інформа
Вхід на сайт
Пошук
Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples