За 12 місяців 2017року лабораторією Ічнянського РЛВ, згідно плану моніторингових досліджень, проводились лабораторні обстеження:
Лабораторно обстежувались 1 ЛПЗ:
- - вода питна:
- - мікробіологічні показники - 4 проб без відхилень
- - санітарно-хімічні показники – 2 проби без відхилень;
Інструментальні вимірювання:
параметри мікроклімату – 30 вимірювань без відхилень;
освітлення - 10 вимірювань без відхилень;
Харчова продукція на мікробіологічні показники – 4 проби без відхилень;
Овочі на ієрсинії – 4 зразка ієрсинії не виявлено;
Централізоване водопостачання:
- - мікробіологічні показники - 53 проби ,без відхилень,
- - санітарно-хімічні показники – 51 проба, з відхиленням 2 проби, що становить 3,9%.
Децентралізоване водопостачання:
- - мікробіологічні показники - 27 проб, без відхилень,
- - санітарно-хімічні показники – 27 проб, з відхиленям 6 проб, що становить 22,2%.
Грунт:
- - мікробіологічні показники - 34 проб, без відхилень,
- санітарно-хімічні показники – 6 проб, без відхилень.
Обстежено лабораторно 23 табори з денним перебуванням на базі ЗОШ:
- - вода питна:
- - мікробіологічні показники - 23 проби, без відхилень,
- - санітарно-хімічні показники – 23 проби, з відхиленям 3 проби, що становить 13,04%.
- - термічна обробка страв - 5 без відхилень
- - бактеріологічного забруднення готових страв - 10 без відхилень
- - змивів з обладнання, одягу та рук працівників – 220, з відхиленям 3 проби, що становить 1,3%.
Обстежено лабораторно 24 ЗОШ:
- - вода питна:
- - мікробіологічні показники - 24 проби без відхилень,
- - санітарно-хімічні показники – 24 проби, з відхиленням 3 проби, що становить 12,5%.
- - термічну обробку страв - 12 проби без відхилень
- - бактеріологічне забруднення готових страв - 24 проби без відхилень
- - змиви з обладнання, одягу та рук працівників – 240, з відхиленням 3, що становить 1,25%.
інструментальні вимірювання:
- - параметри мікроклімату – 180 вимірювання без відхилень;
- - освітлення - 180 вимірювань без відхилень.
Обстежено лабораторно 11 ДНЗ:
- - вода питна:
- - мікробіологічні показники - 11 проб, без відхилень,
- - санітарно-хімічні показники – 11 проб, з відхиленям 1 проба, що становить 9%.
- - термічна обробка страв - 11 без відхилень
- - бактеріологічного забруднення готових страв - 22 без відхилень
- - змивів з обладнання, одягу та рук працівників – 220, з відхиленням 4, що становить 1,8%.
-
- - овочі на вміст нітратів – 11 без відхилень
інструментальні вимірювання:
- - параметри мікроклімату – 81 вимірювання без відхилень;
- - освітлення - 81 вимірювань без відхилень
грунту (піску) :
- - на мікробіологічні показники – 11 без відхилень
- - на паразитологічні показники – 11 без відхилен
закладів соціального забезпечення
Крупичпільське стаціонарне відділення територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг):
- - вода питна:
- - мікробіологічні показники - 1 проба без відхилень;
- - санітарно-хімічні показники – 1 проба без відхилень;
Інструментальні вимірювання:
- параметри мікроклімату - 9 вимірювань без відхилень;
- освітленність – 6 вимірювань без відхилень;
Харчові продукти на мікробіологічні показники – 2 проби без відхилень;
|