Ічнянське РЛВ Борзнянського МВ ДУ " Чернігівський ОЛ...


Вітаю Вас Гість | RSS
Санепідемслужба
Документація
Забезпечення досту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Файли » Оперативна інформація » План роботи

План моніторингових досліджень, що проводяться Ічнянським РЛВ Борзнянського МРВ ДУ " Чернігівський ОЛЦ МОЗ України"
06.07.2017, 12:42

Моніторингові відвідування (візити) загальноосвітніх навчальних закладів

 

з/п

Район (місто)

Наймену-вання

Адреса місця розташування

Перелік лабораторних

та інструментальних досліджень, кількість досліджень, проб

Терміни відвідувань (візитів)

Кратність моніто-рингових відвідувань (візитів)

1

Ічнянський

Дружбинська ЗОШ

смт. Дружба,

вул. Стадіонна, 5

 

 

Вода питна на м/б та показники – 1;

Вода питна на сан-хім. показники – 1;

Освітленість - 15 ;

Мікроклімат – 15;

Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;

Термічна обробка готових страв – 1 проба;

Змиви на наявність ЛКП – 20

Раптові обстеження персоналу харчоблоку на носійство збудників кишкових інфекцій

ІІІ-IV квартал

1 р/рік

2

Ічнянський

Ічнянська гімназія ім. Васильченка

м.Ічня,

вул. Б.Хмельницького, 6

 

 

Вода питна на м/б та показники – 1;

Вода питна на сан-хім. показники – 1;

Освітленість - 15 ;

Мікроклімат – 15;

Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;

Термічна обробка готових страв – 1 проба;

Змиви на наявність ЛКП – 20

Раптові обстеження персоналу харчоблоку на носійство збудників кишкових інфекцій

Виявлення носіїв менінгококової інфекції та дифтерії

ІІІ-IV квартал

1 р/рік

3

Ічнянський

Ічнянська ЗОШ

№1

м. Ічня,

вул. Бунівка, 5

 

 

Вода питна на м/б та показники – 1;

Вода питна на сан-хім. показники – 1;

Освітленість - 15 ;

Мікроклімат – 15;

Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;

Термічна обробка готових страв – 1 проба;

Змиви на наявність ЛКП – 20

Раптові обстеження персоналу харчоблоку на носійство збудників кишкових інфекцій

Виявлення носіїв менінгококової інфекції та дифтерії

ІІІ-IV квартал

1 р/рік

4

Ічнянський

Ічнянська ЗОШ

№3

м. Ічня,

вул. Героїв Крут, 2

 

 

Вода питна на м/б та показники – 1;

Вода питна на сан-хім. показники – 1;

Освітленість - 15 ;

Мікроклімат – 15;

Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;

Термічна обробка готових страв – 1 проба;

Змиви на наявність ЛКП – 20

Раптові обстеження персоналу харчоблоку на носійство збудників кишкових інфекцій

Виявлення носіїв менінгококової інфекції та дифтерії

ІІІ-IV квартал

1 р/рік

5

Ічнянський

Ічнянська ЗОШ

№4

м. Ічня,

вул. Травнева, 45

 

 

Вода питна на м/б та показники – 1;

Вода питна на сан-хім. показники – 1;

Освітленість - 15 ;

Мікроклімат – 15;

Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;

Термічна обробка готових страв – 1 проба;

Змиви на наявність ЛКП – 20

Раптові обстеження персоналу харчоблоку на носійство збудників кишкових інфекцій

 

Виявлення носіїв менінгококової інфекції та дифтерії

ІІІ-IV квартал

1 р/рік

6

Ічнянський

Гужівська ЗОШ

с. Гужівка,

вул. Шкільна, 26

 

 

Вода питна на м/б та показники – 1;

Вода питна на сан-хім. показники – 1;

Освітленість - 15 ;

Мікроклімат – 15;

Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;

Термічна обробка готових страв – 1 проба;

Змиви на наявність ЛКП – 20

Раптові обстеження персоналу харчоблоку на носійство збудників кишкових інфекцій

ІІІ-IV квартал

1 р/рік

7

Ічнянський

Дорогинський

НВК

с. Дорогинка,

вул. Набережна, 3

 

 

Вода питна на м/б та показники – 1;

Вода питна на сан-хім. показники – 1;

Освітленість - 15 ;

Мікроклімат – 15;

Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;

Термічна обробка готових страв – 1 проба;

Змиви на наявність ЛКП - 20

ІІІ-IV квартал

1 р/рік

8

Ічнянський

Іржавецька ЗОШ

с. Іржавець,

вул. Шевченка, 69

 

 

Вода питна на м/б та показники – 1;

Вода питна на сан-хім. показники – 1;

Освітленість - 15 ;

Мікроклімат – 15;

Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;

Термічна обробка готових страв – 1 проба;

Змиви на наявність ЛКП - 20

ІІІ-IV квартал

1 р/рік

9

Ічнянський

Крупичпільська ЗОШ

с.Крупичполе,

 

 

Вода питна на м/б та показники – 1;

Вода питна на сан-хім. показники – 1;

Освітленість - 15 ;

Мікроклімат – 15;

Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;

Термічна обробка готових страв – 1 проба;

Змиви на наявність ЛКП - 20

ІІІ-IV квартал

1 р/рік

10.

Ічнянський

Парафіївська ЗОШ

смт. Парафіївка

Вода питна на м/б та показники – 1;

Вода питна на сан-хім. показники – 1;

Освітленість - 15 ;

Мікроклімат – 15;

Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;

Термічна обробка готових страв – 1 проба;

Змиви на наявність ЛКП – 20

Раптові обстеження персоналу харчоблоку на носійство збудників кишкових інфекцій

ІІІ-IV квартал

1 р/рік

11

Ічнянський

Южненська ЗОШ

с. Южне

Вода питна на м/б та показники – 1;

Вода питна на сан-хім. показники – 1;

Освітленість - 15 ;

Мікроклімат – 15;

Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;

Термічна обробка готових страв – 1 проба;

Змиви на наявність ЛКП - 20

ІІІ-IV квартал

1 р/рік

12

Ічнянський

Іваницька ЗОШ

с. Іваниця

Вода питна на м/б та показники – 1;

Вода питна на сан-хім. показники – 1;

Освітленість - 15 ;

Мікроклімат – 15;

Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;

Термічна обробка готових страв – 1 проба;

Змиви на наявність ЛКП - 20

ІІІ-IV квартал

1 р/рік

Категорія: План роботи | Додав: Адмін
Переглядів: 287 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Корисні лінки
Оперативна інформа
Вхід на сайт
Пошук
Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples